navigatiebalk vert
logo balk
navigatiebalk hor
REYNAERT POMPEN
logo Vantorre
logo Vantorre

( atelier )
Prins Albertlaan 111
8870 Izegem

Tel.: +32 473 76.64.07
Fax.: +32  51 31.50.82 

E-mail sturen

route
logo VANTORRE pompen
pompen
VANTORRE
E-mail sturen
Sinds 1926 specialiseert VANTORRE zich in het leveren van oplossingen op maat voor iedere watervoorziening.

Vantorre is een onderneming met een geschiedenis die sterk verweven is met de regio West-Vlaanderen.

Gespecialiseerde ervaring in pomptechnologie laat ons toe U een volledige oplossing te bieden voor elk vraagstuk rond « WATERVOORZIENING », waarbij het volledige project in eigen huis kan worden uitgevoerd: van ontwerp, engernieering, konstructie, installatie, montage, tot ingebruikname, evenals het onderhoud van de pompinstallatie en de dienst-na-verkoop.

Als fabrikant van zuigerpompen kunnen we U een snelle en degelijke service aanbieden, waarbij kwaliteit voorop staat.

Met 3 generaties van ondernemerschap en ervaring als achtergrond en met vele honderden enthousiaste klanten, staan wij ervoor garant dat we de beste oplossing leveren voor uw waterprobleem.

Mond-tot-mond reclame is voor ons bedrijf een steeds belangrijkere vorm van reclame. Door onze 75 jaar ervaring mogen wij inmiddels wel zeggen dat we verstand hebben op het gebied van de waterpompen. Ondanks deze 75 jaar ervaring blijven wij een fris en creatief bedrijf, omdat elke watervoorziening weer één op maat is. Ook voor de technische ontwikkelingen blijven wij ons interesseren en gaan we alleen voor het beste.

Dankzij een breed assortiment van hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de watervoorziening en de opgebouwde deskundigheid door de jaren heen hebben wij altijd een passende oplossing in huis. Mede hierdoor kan het hoogste rendement worden behaald per installatie. Op de website staan de meest gebruikelijke producten gepresenteerd, maar dit is slechts een deel van het gehele assortiment.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van zuigerpompen en het plaatsen van pompen. Ook herstellingen van alle types pompen en merken zijn voor ons geen probleem. Wij hebben vele wisselstukken in voorraad. Wanneer wij deze niet hebben, bestellen of maken we deze zelf. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het bewerken van metaal. Wij hebben zowel conventionele als computergestuurde machines tot onze beschikking.

Voor meer informatie over onze producten en/of diensten kunt u ons mailen of bellen.