Logo Zuigerpompen
Wij vertegenwoordigenook een van ’s wereld grootste autonome pompleverancier. EBARA PUMPS EUROPE, gevestigd in Italië, produceert een breed pakket van RVS pompen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Pompen zijn geschikt voor de industriële en huishoudelijke markt
LEADER PUMPS is eveneens een fabrikaat waarmee Reynaert Pompen de laatste jaren erg succesvol is. Door de zeer hoge kwaliteit is dit product uitgegroeid tot een top pompenmerk in de consumentenmarkt voor huishoudelijk gebruik. Deze kunststof en RVS dompel- en centrifugaalpompen vinden hun weg in de markt via de technische en sanitaire groothandelaren.
Om vloeistoffen of chemicaliën nauwkeurig volgens een bepaalde verhouding of meetwaarde te doseren in een vloeistofstroom, maakt Reynaert Pompen gebruik van ETATRON D.S. Etatron levert magnetisch- en motor aangedreven doseerpompen. Dmv moderne electronica is het vrij eenvoudig geworden deze doseerpompen in te stellen. Door het immens grote assortiment is het haast onmogelijk een situatie te bedenken waarvoor Etatron geen oplossing zou hebben.
GMP produceert al ruim 30 jaar gietijzeren pompen. Handpompen, centrifugaal- en zelfaanzuigende pompen behoren vanaf het begin tot het leveringsprogramma. Later is GMP zich ook gaan specialiseren in het produceren van motorpompen en fire fighting systemen. Voor Vantorre is dit programma een perfecte aanvulling. Ook produceert GMP vuilwater dompelpompen en versnijdende dompelpompen welke toegepast worden in de rioolsector. Ook in de scheepvaart heeft GMP haar sporen verdiend.
Of het nu gaat om het verpompen van grote hoeveelheden vervuild rioolwater, of om het verpompen van retourwater uit een eb- en vloedsysteem in de tuinbouw, voor ALMA POMPE hoeft dit geen probleem te zijn. Een grote serie vuilwater pompen met capaciteiten tot 530 m3/uur completeren het programma.
Ebara pompen
Leader pompen
GMP pompen
Alma pompe
etatron  pompen
VANTORRE
                   ZUIGERPOMPEN
logo Vantorre
logo Vantorre
logo Vantorre
Sinds 1926 specialiseert VANTORRE zich in het vervaardigen van zuigerpompen. De vele duizenden pompen die dagelijks ononderbroken langs wegen of op bouwwerven grondwater oppompen, zijn een goed voorbeeld van de degelijke kwaliteit van ons product. Een VANTORRE zuigerpomp koop je voor het leven.
Reynaert Pompen bvba biedt U een breed pompenprogramma  aan, zowel centrifugaal als verdringerpompen. Geproduceerd door leveranciers die zich al jarenlang als een betrouwbare partner voor industriele produkten hebben geprofileerd.

REYNAERT POMPEN bvba biedt U de volgende kwaliteitsmerken aan:
bauer beregenings apparatuur
bauer beregenings apparatuur
Alles in verband met beregening en traktorpompen.
SAER pompen
navigatiebalk vert
              REYNAERT POMPEN

download pagina

( office )
9de Liniestraat 28
8870 Izegem)

( atelier + verkoopkantoor )
Prins Albertlaan 111
8870 Izegem

Tel.: +32 473 76.64.07

Fax.: +32  51 31.50.82

info@pompenreynaert.com 

E-mail sturen

route
DOWNLOADS
Bedrijfs info
logo VANTORRE pompen